TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | YBM PLN UID Jabar Masrahkeun Bantuan Bedah Rumah jeung Sambungan listrik Gratis, Kasalah Saurang Warga Teu Mampu Di Kecamatan Pangalengan KAB. Bandung. Eta Bantuan Bedah Rumah Teh Dipaju Rukun Gawe PLN Turta Rindam Tilu Siliwangi, Dina Raraga Milangkala Persit Kartika Candra Kirana.