TP | BANDUNGTV | ELBY NOPITRI | Satutas Kungsi Kateug Sawatara Waktu Katompernakeun, Antukna Pingpinan ITB Jeung Dosen SBM Sapuk Bakal Nuluykeun Deui Kagiatan Akademik Di Eta Kampus. Lian Ti Kitu, Rektor ITB Ge, Menta Hampura Dumeh Kagiatan Akademik Di SBM ITB Kungsi Kateug Saheulaan.