TP | BANDUNGTV | ELBY NOPITRI | Duta Besar Indonesia Untuk Yunani, Bebeb Akn Djunjunan, Anu Boga Teureuh Sunda Sayaga Mawa Budaya Sunda Sangkan Hibar Ka Sakuliah Dunya, Salah Sahijina Boga Kiprah Di Yunani. Mangpirang Program Rukun Gawe Geus Ditataharkeun, Pikeun Ngahudang Eksistensi Kebudayaan Sunda Di Dunya Internasional.