TP | BANDUNGTV | IWAN M RIDWAN | Komunitas Masyarakat Papua, Kambu Ngokolakeun Kagiatan Turnamen Futsal Kambu Cup 2021, Di Lapang Futsal Queen, Jalan Katamso Kota Bandung, Poe Jumaah Beurang. Eta Turnamen Futsal PutraPutri SaBandung Raya Anu Hadiah TotalNa Sapuluh Juta Teh, Dilakonan Dina Raraga NagreuahReuah Hari Pahlawan, Turta Tujuanana Pikeun Ngahudang Jiwa Nasionalis Anu Haat Ka Nkri.