TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Dina Raraga Ngaronjatkeun Daya Saing Utamana Dina Mangsa Sasalad Covid19, Produk UMKM Kudu Luyu Kana Standar Nasional. Ku Kituna, MangrebuRebu UMKM Dalaftar Ka Badan Standardisasi Nasional, Keur Nampa Predikat SNI Bina UMKM. Dumasar Kana Data BSN, Ti Saprak Awal 2021 Tepi Ka Oktober, Produk Pangan Jadi Anu Pangreana Didaftarkeun.