TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Dina Mahabuna Pandemi Covid19, Mangpirang Tarekah Mareng Dilakonan Ku Sajumlahing Pihak Pikeun Mantuan Ngurangan Bangbaluh Masarakat. Salah Sahijina DPRD Kabupaten Cianjur Rukun Gawe Jeung Kodim Nol Genep Nol Dalapan Cianjur, Anu Mayeng Ngalakonan Program Bantuan Mangrupa Paket Nasi Box. Eta Bantuan Anu Jumlahna Tilu Ratus Saban Poena Teh, Dicawiskeun Keur Warga Anu Kapangaruhan Covid 19.