TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Gubernur Jawa Barat, Ridwan Kamil Miharep, Pihak Kepolisian Tur Tni, Ngaronjatkeun Penjagaan Sakumna Lawang Asup Di Tapel Wates Kabupaten Jeung Kota Salila Prakprakan Pembatasan Sosial Berskala Besar Atawa PSBB Jawa Barat Dipaju. Eta Hal Teh, Dilakonan Keur Ngurangan Kagiatan Warga Di Saluareun Imah, Dina Mangsa PSBB Jawa Barat.