TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Dinas Perindustrian Dan Perdagangan Kabupaten Bandung, Diwewegan Ku Pihak Pulisi Ti Polresta Bandung, Ngalakonan Sidak Kabutuh Poko Masarakat, Ka Salah Sahiji Supermarket Di Kabupaten Bandung. Eta Sidak Teh Dipaju Pikeun Nyinglar Warga Anu Meuli Kabutuh Pokok Sacara Kaleuleuwihi, Balukar Mahabuna Covid Salapan Belas.