TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Sababaraha Pasen Demam Berdarah Dengue Atawa DBD, Kiwari Keur Meumeujeuhna Dirarawat Di Rumah Sakit Umum Daerah Soreang, Kabupaten Bandung. Dina Bulan Maret Ieu, Kacatet Salapan Kasus DBD Diungkulan Ku Pihak Rumah Sakit Umum Daerah Soreang. Karereanana, Pasen DBD Anu Dirawat Di Rumah Sakit Teh, Nya Eta Balita Tur Barudak.