TP | BANDUNGTV | ELBY NOPITRI | Pemerintah Kota Bandung Sacara Resmi Medalkeun Maskot, Logo, Tur Theme Song, PangelingEling Asia Africa Festival 2020, Di Lelewek Sukajadi Kota Bandung, Poe Sabtu Pasosore. Puncer Mieling Asia Africa Festival, Bakal Dikokolakeun Dina Tangal 18 April 2020, Anu Rarancangna Bakal Direuahreuah Ku Wawakil Nagara Patandang Konfrensi Asia Afrika.