TP | BANDUNGTV | ELBY NOPITRI | Kepala Dinas Kesehatan Jawa Barat Netelakeun, Tepi Ka Kiwari, Dua Puluh Tujuh Pasen Keur Meumeujeuhna Dirarawat Kalawan Intensif Di Rumah Sakit Rujukan, Lantaran Dina Panalingaan Corona Atawa Covid Salapan Belas. Antukna, Rohang Isolasi Husus Kemuning RSHS Digegekan Ku Pasen Dina Panalingaan Covid Salapan Belas.