TP | BANDUNGTV | IWAN M.RIDWAN | Ti Mimiti Tanggal Hiji Januari Dua Rebu Dua Puluh Nu Bakal Datang, Pamarentah Kabupaten Bandung, Mimiti Ngalarapkeun Perda KTR, Atawa Kawasan Tanpa Rokok, Di Sakuliah Kabupaten Bandung. Eta Perda Teh, Dipiharep Mampuh Ngaronjatkeun Kasadar Masarakat Kana Bahaya Roko. Ku Kituna, Kasehatan Jeung Karaharjaan Masarakat, Bakal Leuwih Hade.