TP | BANDUNGTV | IWAN M.RIDWAN | Enggoning Mapag Hari Pahlawan Anu Dipieling Tanggal Sapuluh November Nu Bakal Datang, Sawatara Masarakat Panalinga Anti Korupsi, Ngadongsok Penegak Hukum Kaasup KPK, Sangkan Leuwih Daria Nalika Numpes Korupsi Di Lemah Cai. Pangna Kitu, Kajahatan Korupsi Mangrupa Kajahatan Anu Teu Bisa Diantepkeun, Dumeh Bisa Ngarugrugkeun Kamakmuran Bangsa.